Kategórie

Výrobcovia

Detské odrážadlo Classic 5 Maxi motorka - červená

Detské odrážadlo Classic 5 Maxi motorka - červená Zväčšiť
DOHÁNY TOYS

153

3+
69 x 38 x 51 cm

Cena: 24,90 € s DPH

Skladom


Detské odrážadlo od výrobcu plastových hračiek DOHÁNY Classic 5 Maxi Motor je krásna a kvalitná motorka pre deti. Detské odrážadlo je vyrobené v červenom farebnom prevedení, pripomína reálnu klasickú motorku. Motorka pre deti Classic 5 Maxi je vyrobená z kvalitného a odolného plastu, ktorý vám poslúži dlhý čas. Je vhodná od 3 rokov veku dieťaťa. Detské odrážadlo - motorka má pekné športové prevedenie s nálepkami. Odrážadlo pre deti má širší rozchod zadných kolies a jeho maximálna nosnosť je 50 kg.

Odrážadlo je vyrobené z kvalitných, odolných a trvácnych plastových materiálov, s pevnou konštrukciou. Motorka pre deti má široké využitie. Vďaka kompaktnej veľkosti je praktická a využiteľná v interiéri i exteriéri. Je vybavená stabilnými plastovými kolieskami a pohodlným ergonomicky tvarovaným sedadlom. Dieťa riadi motorku prostredníctvom prednej vidlice.
Výška riadidiel je 50 cm, výška sedadla je 32 cm od zeme.

Otázky k produktu

  • Spýtal sa: Kristína Bilkovičová
    dňa 01.03.2018
    Dobrý deň, rada by som sa informovala ohľadom výrobku: Detské odrážadlo Classic 5 Maxi motorka - červená výrobcu Dohány Toys. Čomu presne zodpovedajú rozmery 69 x 38 x 51 cm a v čom sa toto odrážadlo líši od odrážadla rovnakej značky s rozmermi 67 x 28 x 49 cm (okrem nosnosti)? Ďakujem Odpoveď
    Dobrý deň, uvedené rozmery sú: dĺžka 69cm, šírka 38 cm a celková výška 51 cm. Rozdiel medzi touto motorkou a motorkou tej istej značky je jednak v rozmeroch, a tým aj vo výške sedadla od zeme, takže napr. motorka Classic 5 MAXI je určená pre väčšie deti a motorka Classic 5 pre menšie. Rozdiel je vždy aj v cene, menšie motorky sú lacnejšie ako tie s väčšími rozmermi. Ak by ste mali prípadne ďalšie otázky, kľudne sa na nás obráťte ;)
E-mail: *
Meno:

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: