Kategórie

Výrobcovia

Materiál na tkanie - tričkové klbko - 50 dkg


50TK

6+
50 dkg - cca 90 m

Cena: 2,90 € s DPH

Skladom


Veľmi vhodný materiál na tkanie na ručných krosnách pre deti je z textilu, ponúkame ho v klbkách rôznych veľkostí. Svojim zložením pripomína tričkovinu, ktorá je nastrihaná na dlhé pásy. Jedno klbko s hmotnosťou 25 dkg má na dĺžku cca 45 metrov (jednotlivé tričkové pásiky sú spolu zviazané na hrčku).
Je možné objednať klbká jednofarebné, alebo pestrofarebné so vzorom (konkrétnu farbu alebo vzor...

Viac detailov

Veľmi vhodný materiál na tkanie na ručných krosnách pre deti je z textilu, ponúkame ho v klbkách rôznych veľkostí (klbká sú v rozličných veľkostiach od cca 13 dkg - 30 dkg). Svojim zložením pripomína tričkovinu, ktorá je nastrihaná na dlhé pásy. Jedno klbko s hmotnosťou 25 dkg má na dĺžku cca 45 metrov (jednotlivé tričkové pásiky sú spolu zviazané na hrčku).
Je možné objednať klbká jednofarebné, alebo pestrofarebné so vzorom (konkrétnu farbu alebo vzor materiálu však nevieme zaručiť, závisí od dostupnosti u dodávateľa).
Pri objednávaní tohto tovaru uveďte prosím v Poznámke v objednávkovom formulári, o aký typ tričkových klbiek máte záujem - napr. 1 x jednofarebné a 1 x pestrofarebné klbko so vzorom, ďakujeme.

Otázky k produktu

  • Spýtal sa: Kamila
    dňa 12.09.2019
    Dobrý deň, na výber farby klbka ju mám napísať do poznámok pri dokončovaní objednávky? Odpoveď
    Dobrý deň, áno, akúkoľvek požiadavku k objednávke nám môžete napísať do POZNÁMKY v objednávkovom procese, no čo sa týka konkrétne výberu farby tričkového klbka - tu máme na výber klbká, ktoré sú buď jednofarebné, alebo so vzorom, no konkrétnu farbu Vám nevieme garantovať na 100%, pretože klbká nám prídu v 20 kg-ovom vreci vždy v rozličných farbách/vzoroch a nedá sa nám objednať u dodávateľa konkrétne farebné prevedenie vopred :/
E-mail: *
Meno:

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: