Kategórie

Zľavnené produkty

Výrobcovia

RoboTime 3D drevené mechanické puzzle Veľký glóbus 567 ks ST002

ROKR

6724

14r+
model: 32,5 x 29 x 52 cm

Cena: 69,90 € s DPH

Skladom


Toto jedinečné mechanické 3D puzzle je vyrobené z vysoko kvalitnej brezovej preglejky.  Pre zostavenie modelu nie je potrebné  použitie lepidla ani iných nástrojov (vyhotovené diely možno ľahko dostať z drevených rámov jednoducho vytlačením a poskladať).
Balenie obsahuje 567 častí
Veľkosť modelu: 32,5 x 29 x 52 cm
Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie.








Viac detailov

Stavebnica veľkého modelu glóbusu z preglejky. Glóbus v klasickom štýle má robustnú konštrukciu a zostavenie zaberie viac času ako iný 3D puzzle. Je dekorovaný reliéfy divov sveta a symbolov zverokruhu. Pomocou kľuky možno glóbusom otáčať a kombináciou astrologických znamení možno odomykať priehradky po obvode podstavca. Jedinečný darček pre všetkých milovníkov kutilstva, luxusná interiérová dekorácia do izby či kancelárie. Skladačka je dodávaná v nezloženom stave, balená v krabici. Vybavené detailným návodom na zostavenie.

Hlavné vlastnosti:

  • 567 precízne vyrezaných dielikov
  • stredná obtiažnosť zostavenia
  • úložný priestor

Prepracované detaily a skladanie bez nutnosti lepenia zabezpečí zábavu všetkým, ktorí milujú tajomstvo prevodov, koliesok a ďalších mechanických súčiastok. 3D stavebnice sú vhodné pre rozvoj predstavivosti a sú neskutočne zábavné.

Krásne prepracované detaily. Plne funkčná a pohyblivá stavebnica. Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu.

ROKR Drevené mechanické modely 3D puzzle sú inšpirované skutočnými mechanizmai, stelesňujú lásku k umeniu a vynaliezavosti. Výrobcovia veria, že budovanie týchto krásnych pracovných modelov by malo byť zábavné nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Venovali sa technickému know-how, dôkladnému testovaniu produktov a kontrole kvality s jediným cieľom -  zabezpečiť, aby modely poskytovali pútavý a užitočný zážitok pre celú rodinu.







Otázky k produktu

E-mail: *
Meno:

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: