Schleich Wild Life Safari figúrky

Latest posts

    Schleich Wild Life Safari figúrky   16 produkty

    Zobraziť 1 - 16 z 16 položiek
    • 5,30 € 5,90 € Skladom
      Akcia

      Tento druh jeleňa je menší a je rozšírený. Pochádza zo Severnej Ameriky. Spodná plocha jeho chvosta je vždy biela - odtiaľ ten názov... Tento jeleň je symbolom 9 štátov v USA a 2 provincií. Pasie sa ráno a večer. Živí sa zelenými rastlinami a pojedá orechy. Žije v malých skupinách, v ktorých je 3 - 4 jedincov. Samec má nádherné parohy. V lete má samec...

      5,30 € 5,90 €
      Skladom
    • 4,20 € 4,80 € Skladom
      Akcia

      Tento druh jeleňa je menší a je rozšírený. Pochádza zo Severnej Ameriky. Spodná plocha jeho chvosta je vždy biela - odtiaľ ten názov... Tento jeleň je symbolom 9 štátov v USA a 2 provincií. Pasie sa ráno a večer. Živí sa zelenými rastlinami a pojedá orechy. Žije v malých skupinách, v ktorých je 3 - 4 jedincov. Samec má nádherné parohy. V lete má samec...

      4,20 € 4,80 €
      Skladom
    • 3,10 € 3,70 € Skladom
      Akcia

      Tento druh jeleňa je menší a je rozšírený. Pochádza zo Severnej Ameriky. Spodná plocha jeho chvosta je vždy biela - odtiaľ ten názov... Tento jeleň je symbolom 9 štátov v USA a 2 provincií. Pasie sa ráno a večer. Živí sa zelenými rastlinami a pojedá orechy. Žije v malých skupinách, v ktorých je 3 - 4 jedincov. Samec má nádherné parohy. V lete má samec...

      3,10 € 3,70 €
      Skladom
    • 5,30 € 5,90 € Skladom
      Akcia

      Vlk je jediným predkom našich psov. V dnešnej dobe žije v rozsiahlych horských oblastiach východnej Európy, v Šandinávii, v Pyrenejách i v Apeninách. Dnes je vlk chránený od jari do jesene, teda v období rodenia a výchovy mláďat. Dosahuje hmotnosť až do 70 kg, čo je dvojnásobok hmotnosti priemerného nemeckého ovčiaka. Telo máva dĺžku do 150 cm, chvost má...

      5,30 € 5,90 €
      Skladom
    • 5,30 € 5,90 € Skladom
      Akcia

      Rys je najväčšia európska mačkovitá šelma, ktorá však bola už vo väčšej časti Európy stálym prenasledovaním vyhubená. Vďaka celoročnej ochrane zachoval sa tento malý karpatský tiger v našej prírode. V súčasnosti je tu okolo 500 jedincov. Zavalité telo rysa dosahuje dĺžku okolo 100 cm, výšku v kohútiku asi 70 cm a hmotnosť priemerne 25 kg, no vyskytujú sa...

      5,30 € 5,90 €
      Skladom
    • 3,10 € 3,70 € Skladom
      Akcia

      Malá zavalitá kengura s nápadne mohutnou hlavou a hustým kožuchom. Dĺžka tela je 40 - 55 cm, hmotnosť  cca 3,5 kg. Výskyt v juhozápadnej Austrálii bola pôvodne veľmi rozšírená. Quokka dáva prednosť hustej vegetácii, prispôsobila sa však i suchším pomerom a otvorenej krajine. Zaujímavosti Valabia quokka je jednou z prvých kengúr, ktoré si Európania všimli.

      3,10 € 3,70 €
      Skladom
    • 4,90 € 5,50 € Skladom
      Akcia

      Samica je gravidná 100 až 120 dní. Táto levica odíde od skupiny. Potom si nájde skrýšu, kde porodí 4 až 6 mláďat. 3 až 5 mláďat sa dožije 3 roky. Levica, ktorá kojí mláďatá, potrebuje denne skonzumovať až 6 kg mäsa. Keď levica privedie svoje mláďatá do skupiny, ostatné levy ich prijmú medzi seba.

      4,90 € 5,50 €
      Skladom
    • 6,10 € 6,70 € Skladom
      Akcia

      Varan komodský je najmohutnejší žijúci zástupca jašterotvarých z čeľade varanovité. Vo voľnej prírode žije len na indonézskych ostrovoch Komodo. Varana komodského v angličtine volajú Komodo dragon, komodský drak. Dospelé samce bývajú dlhé až vyše troch metrov a dosahujú hmotnosť vyše 100 kilogramov. Overené rekordné hodnoty sú 3,13 metra a 166 kilogramov....

      6,10 € 6,70 €
      Skladom
    • 4,20 € 4,80 € Skladom
      Akcia

      Je známy aj ako maky. Lemur Kata obýva listnaté lesy pozdĺž brehov riek vo vyššie položených oblastiach na južnom a juhozápadnom Madagaskare. Lemur Kata je pomerne veľký druh lemura. Váži 2,2 kg. Má veľmi hustú srsť. Je sfarbená do siva až hneda a na hrudníku, krku a tvári je biela až krémová.

      4,20 € 4,80 €
      Skladom
    • 4,20 € 4,80 € Skladom
      Akcia

      Vyskytuje sa najmä v lesoch, pochádza zo Severnej Ameriky. Má dlhú srsť a čierne škvrny okolo očí. Aktívny je v noci, má výborný čuch a vie dobre šplhať. V porovnaní s väčšinou šeliem má veľmi zručné laby, ktorými si uchopuje a pridržiava potravu. Dorastá do dĺžky 1 metra, vrátane chvosta.

      4,20 € 4,80 €
      Skladom
    • 4,40 € 5,00 € Skladom

      Tarantuly patria medzi najväčších pavúkov na svete. Na rozdiel od mnohých iných pavúkov neútočí , ale čaká na svoju korisť - najmä na žaby, myši a vtáky. Tarantuly môžu mať silný hryz, ale ich jed je slabší aké majú včely. Žiadny zo severoamerických druhov a ani tie, ktoré sa obyčajne chovajú ako domáce zvieratá, sa nepovažujú za druhy, ktoré predstavujú...

      4,40 € 5,00 €
      Znížená cena!
      Skladom
    • 6,10 € 6,70 € Skladom
      Akcia

      Prirodzeným prostredím pre okapi sú dažďové pralesy okolo rieky Kongo v Afrike. Jeho najbližšia žijúca príbuzná je žirafa, avšak okapi nemá až taký dlhý krk a nohy, je to tmavohnedé až čierne stvorenie, ktoré má na zadnej časti tela biele pásy ako zebra, ibaže farby sú obrátene. Okapie sú samotárske a plaché zvieratá a preto sa kŕmia prevažne v noci...

      6,10 € 6,70 €
      Skladom
    • 114,90 € 134,90 € Skladom
      Akcia

      K rieke sa prichádzajú napiť všetky zvieratá. Tu tiež čakajú nebezpečné dravé šelmy na svoju korisť. Všetky zvieratá musia byť neustále v strehu. Realistická vodná plocha, rad možností úkrytu, zóna pre objaviteľa, to všetko na jednom mieste. Rozložením stromu vznikne napríklad most a kvety možno variabilne umiestňovať.

      114,90 € 134,90 €
      Skladom
    • 8,50 € 9,50 € Skladom
      Akcia

      Svorku vedie najsilnejší samec a samce tiež bojujú o samice. Navzájom sa dorozumievajú vytím a štekavými zvukmi. Pária sa v januári a februári a po 9 týždňoch rodí samica v brlohu 4-6 mláďat. Asi po mesiaci im rodičia začnú podávať mäsitú, zo začiatku strávenú potravu. Na jeseň už lovia mláďatá v svorke a vo veku 2-3 rokov sú pohlavne dospelé.

      8,50 € 9,50 €
      Skladom
    • 8,50 € 9,50 € Skladom
      Akcia
    Zobraziť 1 - 16 z 16 položiek