Kategórie

Výrobcovia

DOHÁNY Detské odrážadlo Superbike 4 MAXI - zelené

DOHÁNY TOYS

143ZE

18m+
60 x 28 x 48 cm

Cena: 15,90 € s DPH

Skladom


Detské odrážadlo od výrobcu plastových hračiek DOHÁNY SuperBike Maxi, je krásna a kvalitná veľká motorka pre deti. Detské odrážadlo je prevedené v tmavo zelenom a svetlozelenom farebnom prevedení. Motorka pre deti je vyrobená z kvalitného z odolného plastu.

Viac detailov

Detské odrážadlo od výrobcu plastových hračiek DOHÁNY SuperBike Maxi, je krásna a kvalitná veľká motorka pre deti. Detské odrážadlo je prevedené v tmavo zelenom a svetlozelenom farebnom prevedení. Motorka pre deti je vyrobená z kvalitného z odolného plastu. Detské odrážadlo motorka DOHÁNY SuperBike Maxi má pekné športové prevedenie s nálepkami. Odrážadlo pre deti má širší rozchod zadných kolies a jeho nosnosť maximálne je 25 kg.

Motorka pre deti má široké využitie. Vďaka kompaktnej veľkosti je praktická, a využiteľná v interiéri i exteriéri. Je vhodné pre všetky deti od 18 mesiacov. Je vybavené stabilnými plastovými kolieskami a pohodlným ergonomicky tvarovaným sedadlom. Dieťa riadi motorku prostredníctvom prednej vidlice. Výška sedadla 32 cm ,výška riadidiel 48 cm.

 

 

Otázky k produktu

E-mail: *
Meno:

22 ďalších produktov v rovnakej kategórii: