Kategórie

Výrobcovia

Materiál na tkanie - tričkové klbko - 1 kg


100TK

6+
1 kg - cca 180 m

Cena: 5,90 € s DPH

Skladom


Veľmi vhodný materiál na tkanie na ručných krosnách pre deti je z textilu, ponúkame ho v klbkách rôznych veľkostí. Svojim zložením pripomína tričkovinu, ktorá je nastrihaná na dlhé pásy. Jedno klbko s hmotnosťou 25 dkg má na dĺžku cca 45 metrov (jednotlivé tričkové pásiky sú spolu zviazané na hrčku).
Je možné objednať klbká jednofarebné, alebo pestrofarebné so vzorom (konkrétnu farbu alebo vzor...

Viac detailov

Veľmi vhodný materiál na tkanie na ručných krosnách pre deti je z textilu, ponúkame ho v klbkách rôznych veľkostí (klbká sú v rozličných veľkostiach od cca 13 dkg - 30 dkg). Svojim zložením pripomína tričkovinu, ktorá je nastrihaná na dlhé pásy. Jedno klbko s hmotnosťou 25 dkg má na dĺžku cca 45 metrov (jednotlivé tričkové pásiky sú spolu zviazané na hrčku).
Je možné objednať klbká jednofarebné, alebo pestrofarebné so vzorom (konkrétnu farbu alebo vzor materiálu však nevieme zaručiť, závisí od dostupnosti u dodávateľa).
Pri objednávaní tohto tovaru uveďte prosím v Poznámke v objednávkovom formulári, o aký typ tričkových klbiek máte záujem - napr. 1 x jednofarebné a 1 x pestrofarebné klbko so vzorom, ďakujeme.

Otázky k produktu

  • Spýtal sa: Mária
    dňa 15.01.2023
    dobrý deň mála by som záujem o 3 odtiene modrej , 3 odtiene zelenej, 3 odtiene hnedej a žltú každý odtieň aspoň 3 kg. žltej tiež ďakujem Odpoveď
    Dobrý deň, žiaľ farebné prevedenie tričkových klbiek nevieme odoslať podľa požiadavky, alebo jej vieme vyhovieť len čiastočne, nakoľko disponujeme sortimentom v takom prevedení, ako nám príde od dodávateľa. Ďakujem za Vaše porozumenie.
  • Spýtal sa: Michal Bartoš
    dňa 01.08.2023
    Dám zadarmo materiál na tkanie kobercov cca 6 vriec vo farbách biela, zelená ružová, modrá béžová. Už dlhšie doma netkáme... Odpoveď
    Dobrý deň, napíšte nám prosím mail na info@najhracky.sk, prípadne tiež tel. kontakt, aby sme sa s Vami vedeli spojiť, ďakujem.
E-mail: *
Meno:

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: