Kategórie

Zľavnené produkty

Výrobcovia

Dohány Záhradný domček My First Play house modrý

DOHÁNY TOYS

456M

2+
d98 x š90 x v106 cm
25kg

Cena: 58,90 € s DPH

-12,00 €

70,90 € s DPH

Skladom


UPOZORNENIE!!!
V prípade, že k detskému záhradnému domčeku bude doobjednaný aj iný tovar, ktorý sa nedá zabaliť spolu s domčekom do jedného balíka, ale vyžaduje si odoslanie ako samostatný druhý balík, na tento bude dodatočne pripočítané poštovné na základe hmotnosti balíka (na takéto objednávky sa nevzťahuje akcia doručenia zdarma nad 100,- EUR, ani v prípade objednania 2 kusov domčekov).

Viac detailov

Farebný záhradný domček pre deti má pevnú plastovú konštrukciu. Domček je vybavený veľkými otvárateľnými dverami. Domček má na bočných stranách okná s okenicami, ktoré sa dajú taktiež otvárať.
UPOZORNENIE!!!
V prípade, že k detskému domčeku bude doobjednaný aj iný tovar, na tento bude dodatočne pripočítané poštovné na základe hmotnosti balíka (na takéto objednávky sa nevzťahuje akcia doručenia zdarma nad 100,- EUR ani v prípade objednania 2 kusov domčekov a ani v prípade doobjednania iného tovaru presahujúceho celkovú objednanú sumu 100,- EUR, vzhľadom na to, že každý jeden domček je odosielaný ako samostatná zásielka bez možnosti pribalenia iného tovaru, ku ktorému bude pripočítaná sadzba za doručenie druhého balíka na základe aktuálneho cenníka prepravy), ďakujeme za porozumenie.

Otázky k produktu

  • Spýtal sa: Barbora
    dňa 17.05.2019
    Dobrý deň, tie rozmery sú už postaveného domčeka alebo lem krabice? Je domček rovnako veľký ako je dohany s celými dverami? Odpoveď
    Dobrý deň, tie uvedené rozmery d98 x š90 x v106 cm sú rozmery domčeka v poskladanom stave, je to znázornené aj na produktovom obrázku, ďakujem.
  • Spýtal sa: marcela
    dňa 16.04.2022
    Dobrý deň, majú tieto domčeky aj spodok, "podlahu" vo vnútri? Ďakujem Odpoveď
    Dobrý deň, tieto domčeky nemajú podlahu vo vnútri.
E-mail: *
Meno:

4 ďalších produktov v rovnakej kategórii: