Kategórie

Výrobcovia

Melissa & Doug Vyškrabávacie obrázky v poznámkovom bločku - Priateľstvo 125 ks

Melissa & Doug

MD42043

4+
9,5 x 9,5 x 4,4 cm

Cena: 11,90 € s DPH

Skladom


Tento set obsahuje poznámkový blok so 125-timi papierikmi na vyškrabávanie. Deti si tak môžu vytvoriť svoje vlastné odkazy, kresby a iné diela podľa vlastnej fantázie. Súčasťou balenia je aj kartónový držiak na papieriky, aby si ich deti vedeli uschovať pekne usporiadané a je tu tiež drevená ceruzka na vyškrabávanie. Škrabacie obrázky sú vhodné pre deti ale siahajú po nich aj dospelí.


Viac detailov

Tento set obsahuje poznámkový blok so 125-timi papierikmi na vyškrabávanie. Deti si tak môžu vytvoriť svoje vlastné odkazy, kresby a iné diela podľa vlastnej fantázie. Súčasťou balenia je aj kartónový držiak na papieriky, aby si ich deti vedeli uschovať pekne usporiadané a je tu tiež drevená ceruzka na vyškrabávanie. Škrabacie obrázky sú vhodné pre deti ale siahajú po nich aj dospelí. Podporujú tvorivosť a precvičujú drobné svaly.

  • Deti, ktoré rady tvoria vlastné obrázky vyškrabávaciou technikou si môžu nielen tvoriť, ale aj zaznamenávať svoje poznámky do tohto vyškrabávacieho Oceán mini bločku.
  • Ideálne pre skupiny detí. Využitie v školách, v táboroch a podobne.
  • V balení je 5 druhov motívov Priateľstva - muffin, motýľ, kvietok, srdce a znak Peace.
  • Ideálne ako menovka pre darčekové tašky, sviatočné dobroty, pripomienky, cestovné aktivity, náhodné skutky láskavosti, sladké poznámky a ďalšie.
  • Veľkosť jedného obrázku je 9,5 x 9,5 cm.
  • Obsahuje: 125 ks obrázkov, 1 drevené vyškrabávacie pero a stojanček.

Otázky k produktu

E-mail: *
Meno:

14 ďalších produktov v rovnakej kategórii: