Kategórie

Výrobcovia

Jazwares Zberateľské figúrky Pokémon 2-dielny set - Axew & Froakie 5 cm

Znížená cena! Jazwares Zberateľské figúrky Pokémon 2-dielny set - Axew & Froakie 5 cm Zväčšiť

Jazwares

PKW2645

4+
výška cca 5 cm

Cena: 9,41 € s DPH

-5%

9,90 € s DPH

Skladom


Toto balenie pozostávajúce z dvoch figúriek Axew & Froakie je dokonalým darčekom pre fanúšikov Pokémonov všetkých vekových kategórií. Figúrky sú vysoké 5 cm. Každá figúrka je prepracovaná do detailov a vyzerá, akoby práve vystúpila z obľúbenej série. Získajte všetky kúsky v tejto kolekcii.

Viac detailov

Toto balenie pozostávajúce z dvoch figúriek Axew & Froakie je dokonalým darčekom pre fanúšikov Pokémonov všetkých vekových kategórií. Figúrky sú vysoké 5 cm. Každá figúrka je prepracovaná do detailov a vyzerá, akoby práve vystúpila z obľúbenej série. Získajte všetky kúsky v tejto kolekcii.

Zberateľské figúrky Pokémon sú miniaturizované modely postáv z populárnej série Pokémon. Sú vyrobené z rôznych materiálov ako plast, kov a gumový materiál. Figúrky sú často vyrábané v rôznych veľkostiach a detaile, sú dostupné pre mnoho populárnych Pokémon postáv. Zberatelia môžu zbierať figúrky a snažiť sa získať kompletnú sériu alebo ich používať na dekoráciu alebo ako hračky. Figúrky sú obľúbeným predmetom medzi fanúšikmi Pokémon a stali sa zberateľskou kultúrou.

Otázky k produktu

E-mail: *
Meno:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: